#femІзуку #Бакуго #Дарк #драбл #насилля
#G — Відносини між персонажами різної статі M — Відносини між персонажами чоловічої статі
#В2: У роботі багато тяжких сцен, насилля, еротики чи ін.
Бакуго розуміє, що його швидше за все уб'ють. Ізуку точно його вб'є .
- Дідько. - Крізь зуби матюкається Кацукі і відключається. Хлопець кілька годин лежить на холодному бетоні, в будь-якій іншій ситуації це було б привило до хвороби, але зараз коли його тіло палало, холодна підлога допомагала знизити температуру і провітрити голову, дозволяючи прийти до тями.
Катсукі припідіймається на ліктях, бачить, подругу дитинства, Деку. Дівчина змінилася, злякане оленя в ній померло замість бембі , голодна лисиця. Мідорія помічає погляд Бакуго, й криво посміхається.
-Солоденький ти рано прокинувся.- Зітхає дівчина.Мідорія щось вколює в Кацукі і хлопець знову опиняється в обіймах морфею.
Коли Катсукі розплющує очі, одразу розуміє що знаходиться більше не на складі, а в теплій та світлій кімнаті прикутий до ліжка. Бакуго спробував вирватись, але нічого не вийшло. Чюдасія * залишила його, а звичайних сил теж не вистачило.
-О ти вже прокинувся. - Перед ним стояла Деку. Та сама Деку яка стала його найбільшою помилкою. Та сама Деку яка нібито загинула з вини Зеленого чудовиська , Всемогутнього, героїв, що просто стояли і спостерігали за тим, як дівчинка, що кинулася рятувати і врятувала однокласника. Свою провину Бакуго відчував гостріше за інших. І навіть коли він побачив її вперше живою, на боці злодіїв гниле відчуття провини його не покинуло.
- Якого Біса, Ізуку, ти чудиш? - ричить Каччан і робить ще одну спробу вирватися її, але знову мимо. Як дивно - мисливець і жертва помінялися місцями, зазвичай Мідорія притискалася до стіни і плакала крокодилячими слізьми, коли Бакуго нависав над нею немов вовк над ягням. Часом вона піднімала на нього свої безневинні смарагдові очі, в яких легко можна було прочитати благання про допомогу. Але тепер у цих очах можна було побачити що завгодно, тільки не страх! Після неймовірного воскресіння, Ізуку змінилася, колись страшна коротка зачіска, перетворилася випрямлене каре, та й очі по темніли й стали горіти безумством. Тепер черга Катсукі бояться, Ізуку.
- Ти не забув моє ім'я? Як приємно. Адже знаєш я колись тебе любила. Любила свого Хулігана - людину, яка те й робила, залишала опіки на моїх зап'ястях. -Лагідно що аж страшно говорить Мідорія.
- Це не мої проблеми ... - Ричить Каччан. Він певно хотів образити Деку, та вона не дала йому договорити. Ізуку залізла на Бакуго і впилася в його губи жорстоким і кривавим поцілунком. Нічого краще як вкусити Мідорію Бакуго не вигадав. Даремно. Дівчина сідає і прямо на його чоловіче єство. Йому сімнадцять і навіть цього вистачило щоб тіло зреагувало на сексуальну, вродливу дівчину. Адже саме такою вона й була. Ізуку розстібає його сорочку і починає цілувати груди Катсукі. Її спритні руки стали блукати по тілу. Дівчина відірвалася від соска і вп'ялася ніби вампір в шию, викликаючи хрипкий стогін.
- Що ти, блядь робиш? -Не витримує Касукі.
-Вгадай. Тільки не говори що ще цнотливий.
Дівчина поцілувала його і не дочекавшись відповіді, почала повільно спускатися, покриваючи підтягнуте тіло ніжними поцілунками. Поки її долоня не стала гладити його член через тканину На що тіло Бакуго, звичайно ж, реагувало. З одного боку, він хотів її, з іншого ненавидів. За своїми роздумами він не чує, як дівчина дісталася його блискавки на штанях , але відчуває спритні пальці.
Ізуку вміло смоктала своїм ротиком, насолоджуючись його задоволенні стогіни які він намагався стримувати, але це було дуже важко.
Коли Мідорія відірвалася і осідлала член, стало ще гірше. Дівчина сиділа на ньому й роздягнулась , і тепер він бачив кожен її шрам, на зап'ястях Кацукі бачить татуювання полум'я. " - Це, нагадування." Ізуку рухається повільно і цей темп зовсім йому не підходить, але вибору у Бакуго не було. Це тривало ще якийсь час поки він з диким риком не скінчив виливаючись у неї. А потім ганчірка на носі і пітьма.
Коли Бакуго розплющує очі, він знову складі, тільки тепер зв'язаний і з кляпом у роті, Бакуго трохи озирнувся і побачив Ізуку.
-Показала тобі що, відчувала до тебе. Тепер я покажу те, що ти зробив з почуттями які я відчувала. І тільки зараз вінБачить у її руках лом. Перший удар припадає на ребра, потім він отримує по обличчю, все що хлопець може-так це благати про милість, та терпіти біль та агонію.
- Ти тепер не такий крутий, як колись. Звичайно, адже сироватка Чісакі ще довго діятиме. Деку набридає використовувати лише брухт, і вона підключає ноги. Мідорія насолоджувалася побиттям, що відбувається явно більше, ніж сексом.
Несподівано дівчина перестала і зникла на деякий час з поля зору. Її не було близько п'яти хвилин. Потім Деку повернулася, тримаючи в руках бензопилу. Її очі загорілися зеленим, пекельним поглядом смерті Катсукі глянув смерті в очі, повними жаху очима.
Мідорія виходить зі складу, вся у крові та у сльозах. У маренні добирається до своєї кімнати, тремтячими руками перериває вміст тумбочки. У пошуках пістолета. Знімає із запобіжника, прикладає до скроні і стріляє. Їй більше нема чого жити, вона жила заради нього, заради помсти. Тепер жити їй нема чого, вона втратила свій сенс життя.
*Чудасія — Мій варіант слова Квірк. Оскільки примха мені не подобається тим що вони далеко від основного сенсу квірка. У всіх наступних фанфіках я теж буду використовувати це слово.
Це класна ідея, я б прочитала не міні а максі фанфік з таким сюжетом. У вас гарні описи. Помітила пару помилок слово «безвихідна»
пишеться разом, а слова «чревато» в укр мові немає. Дякую за фанфік, натхнення на нові!