"Немає нічого кращого, щоб почуватися не таким самотнім, як знайти когось цще самотнішого!"
"Смуток не визнає правил."
"Тому що сміх дужчий за все, дужчий навіть за кохання й почуття. Сміх є формою незмінної досконалості. За ним ніколи не сумують, зазнають його повною мірою. Коли він добігає краю, ним завжди задоволені, його хочуть іще, але більше не вимагають. Приємний навіть сам спогад про
сміх."
"Життя не наповниш клаптями тканин."
"Життя без мрії - це не життя!"
"Люди, що обіцяють повернутися, ніколи вже не повертаються, мсьє Розе. Якби вони хотіли повернутися, то нікуди не поїхали б."
"Для мрій пора не важлива."
"О 20 годині 15 хвилин Анастасії ще не було. Він не переймався, пунктуальність не належить до її чеснот."
"Не можна впливати на долю інших людей - впливати можна тільки на власну долю."
"Спершу я не розумів, чому він так недовірливо ставиться до всіх. Урешті збагнув причину його обережності: я довірив йому розпоряджатися правами на екранізацію, і він не хотів мене розчарувати."
"Час такий дорогий, життя таке коротке. Треба присвячувати його тому, щоб по-справжньому кохати. Кохати всім серцем."
"Куди ідуть небіжчики?
Скрізь, де про них можуть пам'ятати. Найчастіше в зоряне небо. Адже зорі весь час прямуюють за нами, вони мерехтять і сяють уночі простісінько над нашими головами."
"Життя - це роман, про який уже відомо, чим він скінчиться: наприкінці герой помирає. Отож найважливіше не те, як завершується наша історія, а те, як ми заповнюємо в ній сторінки. Адже життя, як і роман, повинне бути пригодою. А пригоди - відпустка від життя."
Ви читали цей роман? Чи, можливо, будь-яку іншу книгу цього автора?