Після зміни я була немов у прострації. Довго думала над словами Ітана і не могла заснути практично до початку нового дня. Здається, мої нерви настільки натягнуті, що ось-ось не витримають, бо я постійно знаходжуся у стані стресу. Я довго крутилася в ліжку, намагалася знайти вірне рішення. У голові раз у раз виникали образи крихітних дитячих тіл, прихованих прозорим куполом. Я досі не оговталася від того, що мала вимикати капсули, а тепер на мої плечі й зовсім ліг тяжкий тягар відповідальності. Те, що запропонував Еванс – безумство. Шанси на вдалий результат настільки мізерні, що здоровий глузд б'є на сполох, намагаючись змусити мене одуматися. Адже не факт, що спрацює. Раптом чіпи не відключаться, а ми своїми діями знищимо ціле покоління? Раптом знищимо людство? З іншого боку... Адже вони все одно приречені. Це тільки справа часу. Поки всі ми заручники цієї системи, ні в кого з нас немає шансу. Ми з Ітаном на порозі утилізації. І кожен день, кожен крок може стати останнім. І невідомо, що чекає на тих дітей. Якими вони стануть? Безликими машинами, що виконують накази? Чи пошкодженими, яких просто знищать, як непридатний для суспільства кадр? Цей нескінченний цикл триватиме доти, доки хтось не ризикне. Я обіцяла довіряти Евансу в усьому. І я готова ризикнути. Якщо з'явиться хоч мізерний шанс, що це закінчиться, то я використаю його. Не тільки заради "нас" з Ітаном. Заради всіх. Тому що це неправильно. Бо в сірих стінах міста, яке стало нашою в'язницею, такі самі люди як і я. І всі ми маємо право на щастя. Право бути вільними і самостійно приймати рішення. Не можна знищити корінь зла без жертв, не можна почати писати нову історію свободи поверх суворих законів. Мені боляче прийняти цей факт. Погано і фізично і психологічно, але хіба нам залиши інші варіанти? Коли я повідомляю Евансу про своє рішення, його очі загоряються непідробним вогнем. А я відчуваю тепло в душі, просто від того, що він поруч. І якщо я обіцяла бути з ним, то підтримаю будь-яке його рішення. Хоч би як складно було, не можна не використати навіть примарний шанс. Наступні кілька днів пролітають швидко. Я намагаюся забрати всі завдання на зміну собі, щоб дати Ітану більше часу на те, щоб вибудувати план. Він раз у раз відлучається з лабораторії під приводом звернення до санчастини або перенесення бланків на поверх вище, щоб перевірити можливості. Щоразу, коли він йде, я з тривогою чекаю повернення. І ловлю кожну мить, коли ми опиняємося поруч, щоб насолодитися цією короткою хвилиною спокою та надії. Захоплююся своїм чоловіком. Тим, наскільки він розумний, бо розглядає всі варіанти розвитку подій. Ітан – стратег. Він розповідає мені деталі, а я дивуюся тому, наскільки ретельно Еванс підходить до будь-якого питання. Він намагається прорахувати кожен крок. Зосереджений, впевнений. Він став для мене втіленням мужності та рішучості. І водночас, наскільки іншим він буває зі мною. Чуттєвим, пристрасним і водночас турботливим. Я почуваюся захищеною. А це настільки незвично в нашому світі. Сьогодні, можливо, моя остання зміна як асистента Еванса. Це лякає мене до божевілля. Завтра день пробудження, а значить – новий чіп контроль. Боюся, що мене можуть перевести. Це, напевно, найжахливіше, що може статися, коли ми опинилися так близько до реалізації. Та наскільки мені стало зрозуміло, певні деталі ще потребують часу. Але сподіваюся лише на те, що ми все-таки втілимо наш божевільний план у життя. Попри все. Навіть якщо мене переведуть, Ітан запевнив мене, що обов'язково знайде шанс зв'язатися зі мною, та коли чіпи відключаться, ми зможемо бути разом. Я вірю йому. Прокидаюся раніше сигналу сповіщення і починаю збиратися, намагаючись приділити більше уваги зовнішньому вигляду. Тому укладаю волосся, стоячи перед дзеркалом санвузла. Звісно, це не химерні зачіски блондинок, але з огляду на те, що по-іншому я просто не вмію, то й хвилясті пасма – вже верх майстерності. Пригладивши складки на сорочці, я ретельно перевіряю, щоб вона сиділа ідеально. Щойно двері відчиняються, виходжу в коридор, сміливо підіймаючи підборіддя, крокую назустріч новому дню. Якщо він буде останнім для мене на рівні "В", то я хочу, щоб він мені запам'ятався. Хочу, щоб Еванс бачив мене такою: впевненою і красивою. Готовою йти за ним без зволікання, навіть знаючи, що ми йдемо на смерть. Усі ці дні, з моменту показової страти 2133, контроль посилено. А фігури вартових сприймаються вже як щось звичне. Навіть не звертаю уваги на безпристрасне обличчя охоронця в коридорі. Мені здається, він узагалі не залишає свій пост. Щоразу, коли я опиняюся в коридорі житлових відсіків – він там. І пози не змінює, як робот стоїть, дивлячись перед собою. Щодня нас вибірково сканують, і, на щастя, я поки що жодного разу не потрапила до списку тих, хто відправився під ретельний огляд. Боюся, що цей новий пристрій видасть мене. Що я пошкоджена. Підійшовши ближче до пункту пропуску, помічаю Ітана, який розмовляє з 2007. Одразу ж напружуюся – не довіряю блондину. І тим дивніше бачити, що вони з Евансом щось обговорюють. Поки я проходжу контроль, не зводжу погляду з чоловіків. 2007 озирається і, діставши щось із кишені, передає це Ітану. Здалеку я не можу розгледіти що саме, і це ще більше хвилює. Коротко кивнувши, він йде, а я нарешті проходжу звичний сканер і прямую до ліфта, де на мене чекає науковий керівник. – Об'єкт 2104. Киває мені Ітан на знак привітання, коли поруч проходить лаборант. Мене завжди дивує, як він контролює себе на очах у інших. Стриманий і беземоційний. Подібно до решти жителів міста. Відповідаю таким самим безпристрасним привітанням, входячи в дзеркальну кабіну. Коли дверцята зачиняються, від його контролю не залишається й сліду. А моє серце пускається в шалений ритм, щойно його губи накривають мої. Це вже маленька щоденна традиція. Ловити сорок п'ять секунд наодинці. А потім, увійшовши в лабораторію, робити вигляд, що нічого не сталося. І байдуже, що дихання збите, а очі горять. Прикушую губу, все ще відчуваючи сліди поцілунку. Не можу стримати посмішку, знаючи, що Еванс у такому ж стані. Коли ми входимо в приховану від камер зону, Ітан стає серйозним, перевіряючи завдання і підключаючи всі системи до роботи. Спостерігаю за ним, сидячи на столі, і продовжую посміхатися. Коли він такий серйозний, захоплений роботою, то виглядає дуже привабливо. Я сумую за нашими зустрічами в його відсіку. І кілька днів, проведених на самоті своєї кімнати, тільки посилюють це почуття. Наважуюся поставити запитання, яке хвилює мене: – Про що ви говорили з 2007? Еванс із нерозумінням дивиться на мене, піднявши брову. Ніби я сказала якусь дурницю. – Про що ти? На секунду я гублюся. І навіть починаю сумніватися в тому, що я реально бачила їх. – Я бачила вас. Він щось передав тобі. Ітан підтискає губи, а я відчуваю якесь дивне відчуття недомовленості. Ніби не знаю чогось важливого, не помічаю. Але Ітан підходить ближче й ласкаво торкається моєї щоки, заглядаючи в очі. – Усього лише робочі файли. Дивись. Він простягає руку, торкаючись тонкої смужки пристрою, що обвиває зап'ястя. І там миттєво виникає голограма з даними таблиць. – Не знала, що він має доступ до нашої роботи. – Ешлі, ти стала занадто напруженою в останній час та підозрюєш кожного. Ти забула? Ліам теж працівник лабораторії, тому звісно він має доступ до даних нашої роботи. Еванс абсолютно спокійний і трохи посміхається. Але щось викликає хвилювання в мені. Напевно, я справді стала підозрілою. – Ліам? Ти знаєш ім'я 2007? Вдивляюся в очі Ітана, чекаючи на відповідь. Помічаю, як він завмирає на мить, але одразу ж бере себе в руки, повертаючи обличчю добрий вираз і звичну спокусливу посмішку. – Віддаю перевагу володіти необхідною інформацією. І знати поіменно тих, з ким працюю. Тим паче ти ж теж бачила його особисту справу. Імена там прописані. Намагаюся відкинути нав'язливі думки. Адже я довіряю Евансу. Він же не зрадить мене. То навіщо забивати голову дурницями? Беру зі столу маленький дисплей із завданнями, пробігаючи по них поглядом. Як на зло сьогодні в мене багато роботи в інкубаторі. Перевірка систем забезпечення капсул і завантаження біоматеріалу. Я сподівалася, мені не доведеться найближчими днями входити туди. Рішення давалося мені складно, і я досі відчуваю провину за те, що фактично вирішила принести в жертву ціле покоління, яке так і не з'явиться на світ. Але виконувати завдання необхідно, щоб не викликати підозр. Я розумію це. Ітан розглядає свої завдання і, помічаючи мій настрій, підходить ближче. – Що таке, Корд? Протягую дисплей йому, і він пробігає поглядом по пунктах. – Це через інкубатор? Киваю головою, розуміючи, що не зможу й слова вичавити з себе. Еванс обережно торкається мого плеча, змушуючи звернути на нього увагу. – Давай краще я. Забирає з моїх рук перелік завдань. А я плавлюся під теплим поглядом і розтікаюся від такої банальної турботи. Він не повинен цього робити, у нього і свої завдання є. Але він робить це, бо знає, як мені складно. Тому пошепки відповідаю: – Дякую. Забираю його план роботи собі. Хочу хоч трохи допомогти, адже він витратить свій час на мої пункти. Замість того, щоб думати про те, що нам належить зробити. Поки я вивчаю список його завдань, Еванс якось дивно дивиться на мене. Серйозно і трохи схвильовано. Я вже не один раз помічала такий погляд, але якось не питала, бо не знаю, може це й справді лише мої домисли. – Еш, я маю розповісти тобі дещо. Я піднімаю голову, зустрічаючись з улюбленими блакитними очима. – Що? Він хмуриться, підбираючи слова. А я починаю відчувати легке хвилювання. – Річ у тім... Лунає сповіщення про новий файл, завантажений на комп'ютер, і одразу ж поруч з монітором виникає голограма де голова контролю нагадує про необхідність проходження чіп контролю завтра. Адже саме цей контроль один з найважливіших. Ну а далі йде вже знайома промова про закони та відповідальність. Повідомлення застало нас зненацька, збиваючи з пантелику. І коли я ладна знову продовжити розмову, Ітан вже пепемикається на роботу. – Вибач, поговоримо в кінці зміни. Він киває, злегка стиснувши моє плече, та спішить почати виконувати завдання. Поки я ще кілька хвилин, намагаюся зрозуміти, що це взагалі тільки-но було? Але Еванс має рацію, треба швидше виконати пункти в списках зміни, і тоді ми зможемо нормально поговорити. І хоча цікавість змушує мене трохи нервувати, але я готова зачекати. Можливо це стосується нашого плана? Можливо є шанс реалізувати задум в найближчий час? І поки я не почала будувати теорії, повністю поринаючи в роздуми, хапаю список, та намагаюся налаштуватися на виконання завдань. Робота проходить досить швидко. Ітан справляється з частиною моїх обов'язків без зайвих складнощів. Йому не звикати, адже він знає про лабораторію набагато більше за мене. Тому легко виконує пункти. Поки я заповнюю звіт, нервово постукуючи пальчиками по стільниці. Боюся, що зроблю щось не так і зіпсую завдання, марно витративши час. Добре, що звіт можна зробити на будь-якому пристрої, і я, звісно ж, обираю той, що прихований від камер. Щоб зняти рукавички і спокійно виконувати пункт, не боячись потрапити під приціли об'єктивів. Занурившись у роботу, я не одразу помічаю, що Еванс уже повернувся з інкубатора і стоїть позаду мене. Вводжу чергове значення в поле, але коли над вухом лунає оксамитовий голос, сіпаюся від несподіванки. – Ти пропустила одну цифру. Ітан показує пальцем на графік, а я з нерозумінням раз по раз звіряю порядок значень і на подив зазначаю, що справді була неуважна. Розчаровано видихаю. Схоже, я могла припуститися помилки і в інших рядках. Так і знала, що все зіпсую. Тепер усе необхідно починати спочатку. – Вибач, я справді хотіла допомогти. Розвертаюся на стільці, винувато опустивши очі. – Гей, ти чого. Ти й так допомагаєш. Усього одна цифра, Еш. Просто треба бути уважнішою. Іноді можна не помітити чогось очевидного. 2092 скидає рукавички на стіл і посміхається, дивлячись на мій винуватий вираз обличчя. Засміявшись собі під ніс, коли я надула губи, Еванс схиляється ближче, миттєво потрапляючи в поле зору. І, звісно ж, я звертаю увагу. Просто не можу не дивитися на нього. – Корд, ми зібралися підірвати половину Ребут-сіті, а ти справді хвилюєшся за якісь цифри? Вловлюю лукаві іскорки в його очах і не можу втриматися, щоб не посміхнутися у відповідь. Напевне, це нервове. Захищатися від правди жартами. Навіть озвучені страшні слова зараз не хвилюють. Особливо, коли він так дивиться. – Ти справді псих, Еванс. – Угу. Це все твій згубний вплив. До знайомства з тобою я був вельми правильним об'єктом. Не порушував законів міста та служив на благо спільної місії, прикладаючи максимально зусиль. Він говорить це навмисне серйозно, але очі видають емоції. Та він же просто жартує зараз. Бачу це за тими маленькими іскорками в його погляді. Штовхаю його в груди, заливаючись сміхом. "Правильний об'єкт" звучить із його вуст як щось дивне. І тим паче, це абсолютно не поєднується з його особистістю. Людина, яка примудрилася відхопити вже дев'ять міток, явно не відповідає ідеалам суспільства. І звісно, Еванс теж знає про це. Знову жартома легко штовхаю його, перекручуючи сказану фразу. Він починає лоскотати мене, і я сміюся ще голосніше. Він так близько зараз, що я починаю відчувати легке збентеження. І ледь можу протягнути обурене "Ей", коли Ітан залишає поцілунок на моїй шиї. Я продовжую сміятися від лоскотливого відчуття його дихання на ніжній шкірі. Але щойно його язик торкається шиї, розганяючи по тілу загони мурашок, сміх змінюється глибоким вдихом. Від веселощів не залишається ні сліду, заповнюючи мене новою хвилею зовсім інших думок. Один дотик, і я згораю. Я сумувала за цими забороненими ласками. Він відривається від мене, хитро посміхаючись. – Все ще вважаєш це смішним? Я справді був досить відданий системі. – На цій фразі він смішно жестикулює, притискаючи руку до грудей і закотивши награно очі. – Спокусила мене, негідниця, а тепер смієшся. Мені подобається, коли він усміхається. На щоках видніються ледь помітні ямочки, а біля куточків очей маленькі мімічні зморшки. Це надає його обличчю більш юного вигляду. – Хто кого спокусив, цікаво? Намагаюся зробити незворушний вигляд, але хіба можливо втриматися, коли куточки губ самі повзуть вгору? – Звичайно ж ти мене. Хіба можна бути такою неймовірною? Жоден навіть найправильніший служитель системи не зміг би встояти. Які можуть бути закони і правила, якщо єдине, про що можу думати зараз, це те, як ми займаємося сексом просто на цьому столі? Він промовляє ці слова так серйозно. І я миттєво задихаюся, відчуваючи як остання фраза збуджує мене. Позбавляючи здатності тверезо мислити. Я вже забуваю, про що ми говорили щойно, а в голові так і крутиться на повторі неждана думка. Але хіба я сама не хотіла цього? Не уявляла настільки заборонені дії. Адже заради цього я власне і витрачала вранці час на збори. Бажаючи подобатися Ітану. Ще з моменту перегляду того відео, я постійно думала про щось подібне. Це дико збуджує. Адже ми практично на виду, в лабораторію завжди хтось може увійти. І тим не менше перспектива перетнути межу ще раз затьмарює здоровий глузд. А відчуття небезпеки тільки підстьобує азарт. Тому я наважуюся діяти. Піднімаюся зі стільця і підходжу ближче. Ітан спостерігає за моїми діями, чекаючи, що ж я робитиму. І я зупиняюся за крок від нього. Пальчики проходять по халату, розстібаючи кріплення. Проводжу долонею по сорочці, відзначаючи, як дихання стає глибшим, а м'язи його грудей напружуються від моїх дотиків. Вони як камінь, прихований тканиною. Закушую губу і піднімаю погляд, миттєво потопаючи в безкрайніх райдужках небесного кольору. Обережно чіпляю пальцями ґудзики, відкриваючи огляд на його тіло. Шия, ключиці, які все ще перебувають у полоні одягу. Відсуваю комір і, підвівшись навшпиньки, торкаюся губами артерії, що пульсує. Чую вдих, і руки Еванса миттєво беруть мене в полон. – Ти дієш на мене краще за будь-який чіп. Геть відключаєш свідомість. Його оксамитовий голос із легкою хрипотою теж діє на мене деструктивно. Я не здатна думати ні про що, а бажання затьмарює думки. Варто було лише раз випробувати солодке задоволення від його близькості, і зараз, я як залежна, бажаю чергову дозу. – Я скучила. Тягнуся до його губ, бажаючи вгамувати спрагу, яка наповнює кожну клітину тіла. – І я... Промовляє мені просто в губи, обпалюючи подихом, і наступної миті я вже відчуваю бажаний дотик. Спочатку легкий, ніби він уперше пробує мої губи на смак, але з кожною секундою поцілунок набирає обертів. Спрага наростає, незважаючи на те, що він цілує мене. Її не вгамувати просто поцілунками. Відчуваю, як це бажання затягується всередині, пускаючи по венах отруту, що роз'їдає. Руки, що блукають по моєму тілу, розганяють електричні розряди, що викликають тремтіння. Я не помічаю, коли Ітан встигає розстебнути мій халат і частину ґудзиків на сорочці. Тільки коли він жадібно припадає до шиї, видихаю тихий стогін. Згоряючи від кожного дотику губ. Пальці не слухаються, коли я намагаюся далі розстебнути його сорочку. Еванс відсторонюється, і я ніби в один момент розсипаюся молекулами. Очі, потемнілі від бажання, затягують мене у вир. Зводять з розуму остаточно. Він швидко справляється з кріпленнями, розстібаючи сорочку, а я жадібно поглинаю поглядом кожен його рух. – Так краще? Немов насміхається наді мною, бо від одного погляду на його тіло мене кидає в жар. Значно краще! Серце стукає настільки швидко, ніби ось-ось проб'є грудну клітину. Він підходить ближче, майже втискаючи мене в стіл, і варто Ітану провести долонями вздовж мого тіла, як на ньому залишаються незримі стежки. Його дотики пробуджують неконтрольовану жагу. Мені до нестями необхідно, щоб він був ближче. Відсуваю комір сорочки, та залишаю низку поцілунків від його грудей до ключиці, вдихаю запах його тіла. Я також божевільна, бо ладна йти до кінця. І Еванс це розуміє, тому ривком саджає мене на стіл. Зариваючись рукою в моє волосся, притягує ближче, впиваючись губами в дикому поцілунку. Це вже не просто ласки, це справжня війна на виживання. Різким рухом присуває мене до краю столу, відчуваю, як гидко скрипить поверхня стільниці від дотику з сідницями. Але я не встигаю звернути на це увагу. Тому, що єдине що мені зараз необхідно – продовження. Долоні ковзають по його плечах, я зариваюся пальчиками в його волосся і, не розриваючи поцілунку, намагаюся притягнути його ще ближче. Як помираючий від спраги, за ковтком рятівної води тягнуся до його губ. Наше дихання змішалося воєдино. – Люблю тебе. Чомусь саме ця фраза виникає в голові. Усі мої пізнання, що я встигла дізнатися про це почуття, це саме те саме, що я відчуваю. Я повторюю її як у маренні. Закидаю голову, дозволяючи Евансу цілувати мою шию. Він відривається від пестощів, зазираючи в мої затягнуті серпанком бажання, очі. – Що ж ти робиш зі мною, Корд?
Але його слова тонуть у звуці оповіщення про прибуття ліфта. І ми практично відскакуємо один від одного в різні боки. Паніка накриває, і ми швидко намагаємося привести свій вигляд у норму. Мої пальці не слухаються і я ледь встигаю застібнути гудзики на своїй сорочці. Пригладжую волосся, і всередині все тремтить від хвилювання. Еванс також, як і я намагається привести себе до ладу, і застібає халат просто поверх відкритого тіла, встигнувши застібнути кілька гудзиків біля коміру.
Ми мало не попалися.
– Не панікуй, я все владнаю. – він торкається мого плеча лише на мить, а потім бере рукавички з дозатора і виглядає так, ніби меньше хвилини тому, не ладний був перетнути межу.
2092 залишає наше укриття, прямуючи в загальну частину. А я судорожно відкриваю таблиці, постійно натискаючи не туди. Бо мої пальці тремтять від хвилювання.
Дивлюся на рядки з цифрами, але вони розпливаються перед очима. Чую приглушені голоси. Один належить Ітану, та й другий смутно знайомий. Намагаюся відкинути цікавість. Але інтерес бере гору. Тому я беру дисплей завдань і, натягнувши максимально відчужений вигляд, хоча зробити це дуже складно, адже тіло все ще пам'ятає нещодавні дії, прямую туди, де перебуває Еванс.
Помічаю 2007 і одразу підтискаю губи. Ліам замовкає на півслові, коли я виходжу з відрізаної частини лабораторії.
– Вибачте, 2092, мені необхідна ваша допомога з четвертим пунктом завдань.
Промовляю слова максимально зібрано, намагаючись не видати тремтіння. Ітан свердлить мене поглядом, але нічого не говорить, киваючи.
– Доброго дня, об'єкт 2104, – промовляє блондин, ковзаючи поглядом по моєму вигляду, і чомусь злегка мружиться, хитро посміхнувшись.
– І Вам. Вибачте, що перервала вашу бесіду. Але в мене є обов'язки, які необхідно виконати. А для наступного пункту необхідний пароль керівника.
– Без проблем, 2104. Займіть робоче місце, я підійду.
Кидає Еванс усе ще якось дивно пронизуючи поглядом. І мені не залишається нічого, окрім як попрямувати до кріокамери. Адже саме вона значиться в четвертій графі. Зупиняюся біля дверей, чекаючи наукового керівника. Звідси погано чути, та й судячи з усього, Ітан говорить тихо. Це починає мене значно хвилювати. Невже є якісь секрети? І чи стосується це нашого плану? Тоді чому 2007 тут? Або ж цей Ліам здогадався? Викрив нас?
Еванс підходить до дверей, вбиваючи код. І коли я відкриваю рота, щоб запитати про все, що відбувається, він тихо кидає:
– Потім, Еш.
Але потім не настає. До кінця зміни я виконую завдання, поки Ітан із 2007 звіряють якісь звіти з відбраковування ембріонів за місяць. Принаймні це те, що мені довелося почути, коли я проходила повз. Я очікую, коли Ліам залишить лабораторію, адже в мене з'явилося досить багато неозвучених запитань. Але 2007 залишається в лабораторії аж до сигналу закінчення зміни.
Я злюся на цього блондина, злюся на Ітана і на себе теж. Тому що завтра мій день пробудження. А ми так і не поговорили.
Що хотів сказати мені Еванс?
Напевно тепер я не дізнаюся про це. Навіть коли пролунав сигнал, 2007 не надто поспішає йти. Позбавляючи нас можливості хоча б сорок п'ять секунд провести разом.
У дзеркальну кабіну ми входимо втрьох. Ліам стоїть попереду, відчужено дивлячись просто перед собою. Я ж стою праворуч від Ітана, намагаючись тримати спокійний вираз обличчя. Мені так багато треба було сказати, запитати. Сподіваюся, я зможу поговорити з 2092 завтра.
Еванс обережно стискає мою руку, посміхаючись лише куточками губ. І я на секунду повертаю голову, щоб зустрітися з ним поглядом. Теж стискаю пальці, відповідаючи на цей невагомий дотик. І вже за мить зустрічаюся з пронизливим холодним поглядом інших блакитних очей. 2007 нічого не говорить і не питає. Але в мене зароджується відчуття, що він усе-таки про все знає.
Ліфт зупиняється на поверсі житлових відсіків. І ми залишаємо дзеркальну кабіну, розходячись по своїх кімнатах. Перед тим, як увійти всередину – знову дивлюся на свого чоловіка.
Що чекає на нас завтра? Після мого чергового контролю?
Нарешті дізналися ім'я 2007, а то я вже думала, що пропустила це, або забула 😅 Ну Ітан просто не може зрадити, я цього не переживу, тому схиляюся до думки, що Ліам все знає, він буде заодно з героями і допоможе їм. Якщо ні, то я не переживу фінал 😥 І роздуми Ешлі на початку, що це необхідна жертва, дуже правильні у їхньому випадку. Залишилося зовсім трішечки і я сподіваюся, що після прочитання я не буду в сльозах збирати назад своє серце, але морально готова і до такого. Чекаю дня фіналу з нетерпінням ❤️