18:20 офіціянт: пане Чюя, Вам щось принести? - Так, води, будь ласка. *Де ж ти є, чортів Дадзаю, придушу як побачу.* звучить дзвіночок на дверях, він прийшов. Вальяжно пройшовшись залою, Дадзай підійшов до хлопця, який чекав його вже хвилин 20, ховаючи за спиною щось...цікаве. - ага, ось ти де, вилупку! Де ти був?! ти час бачив та щоб я ще раз..! га..? Дадзай дістав з-за спини вино. та й не просто вино. напій 45 років витримки, солодке, червоне з невеликою терпкістю. Осаму посміхнувся. -Я шукав його 2 години..саме такий, як ти казав. Об'їздив пів міста. Хотів здивувати тебе, у мене вийшло? Чюя застиг на місці і почервонів. *Мені. шукав. 2 години, я. а..* - ти..дякую. кхем. а, прошу до столу! Чюя зняв шляпу і жартівливо вклонився. Шатен хіхікнув. -ану, не смійся! цить кажу! -ти дуже милий) -... -як твій день Осаму? - чесно, гарно. Сьогодні я ледь не втопився, уявляєш? заплив собі у річку, дихання перекрило, відчуваю задихаюсь. полегшення. утопія. але ні. Розумієш, Чює, життя настільки несправедливе, що саме в цей момент, поруч велося розслідування вбивства і шукали докази в річці, а натомість знайшли мене. Та не дуже то я й засмутився, бо знав, що питиму з тобою вино. Ти— сонце в моїй темряві. - ха, шкода що не помер, Дадзаю) Та все ж дурник ти Осаму, або таким здаєшся, я не знаю, та втім розділяю твою радість, пити вино з таким як ти, мрія не кожного, та точно моя. -хм) то вип'ємо за це?) -вип'ємо за що? - за нас з тобою, Чює, за нас. 21:15 знову звучить дзвіночок дверей, та на цей раз ніхто не прийшов. Вийшло двоє. Рудий з шатеном. трохи під шафе, а Чюя може і не трохи. Вечір був холодним. Що й не дивно, грудень місяць все ж таки на дворі. їх йшло двоє перший співав пісні на весь проспект Шевченка, інший підспівував з п'яною головою, переплутуючи слова, вони щасливі, бо разом, бо поруч. вони щасливі, бо прийшла зима і живуть тепер вони в одній квартирі, та втім не про квартиру мова. йшло двоє, дійшли до зупинки автобусної і стоять. -Дадзаю..гик, а ти мене кохаєш? -Ні, що ти, просто опікуном найнявся, ще й квартиру купив, і вина найшов та то так, по дружньому звичайно ж. - придурок ти Дадзаю, гик. Дивився Чюя йому в очі, і спокушали його ті тонкі бліді вуста. Піддалися наші двоє спокусі, розпуста поглинула їх серця. так і цілувались хлопців двоє, на автобусній зупинці, на проспекті Шевченка і приїхавши додому вляглися спати в обіймах ніжних, закинув ногу Накахара на Дадзая, а той все роздивлявся його лице, таке гарне, таке миле, і волоссям грався тим рудим та Чюя спав, йому хоби Осаму поруч, більшого не треба. щасливі були ці двоє, щасливо спали та й жили, прокинулися зранку і буденні сварки їх чекали, травив Осаму як завжди жарти свої, Чюя кричав на нього, отак по справжньому жили. за те кохали, за те були.
top of page
bottom of page
pr yak spravy