Ніколи
"Я ніколи тебе не побачу", Час вже ніколи не поверну. Де ж моя лиха вдача Де ж святий той, Амур? Я готовий писати вірші і листи Навіть відповіді не чекаю. Все, що буде важливо - це ти Я Тебе усюди шукаю. Повернувшись у Ластівку вкотре Я би тільки тебе Обійняв, Але це наврядче можливо Я собі насправді брехав.
"Я ніколи тебе не забуду" Буду жалібно від смутку ідти.... Я вже не повернуся у Харків, Не чекаю листи із Москви. Ти все мріяв тепла доторкнутись, Але маєш лише кип'яток. Можливо зустрінемось часом Перед вербою, там де ставок.
Згублений час
" Нізащо не загубіть себе" А якщо я згубив нас разом? Як довго ще можливо, запивати проблеми вином? Хоч воно ще гріє, а мій вогник, ще не згас, Я ще довго буду боятися, того слова страшного - "час". Він руйнує усе, наче пожежа, війна чи гроза Я би мріяв усе зупинити, але марно довіряти сльозам. Я чекаю тебе і шукаю, я знов залишився один Буде зайвим розповідати скільки років, неділь чи годин... Я попрошу тебе залишитись, чи зі мною, чи таким, як ти був Я не дам цьому знову кінчитись Я чекаю, я не забув
автор, ви чудо! зіграєте мені колискову?